Vrijwilligers Jaap en Geertje Boerema gingen 2 weken met ons mee naar Gujaba. Hier het verhaal van Geertje

NU het verhaal van Greetje
 imageOp 2-11-15 ontvang ik de nieuwsbrief van Kansrijk Suriname  en denk aan het naai-project 2,5 jaar geleden in Nieuw-Nickerie. Ergens heb ik gelezen dat er nu professioneel naailes word gegeven en zodoende span ik mij niet meer in om te zien of er nog hulp nodig is.
Intussen verneem ik van mijn man Jaap dat hij zijn handen uit de mouwen wil steken. Ik denk aan de nieuwsbrief van Kansrijk Suriname en stuur hem door naar Jaap, niet verwachtende dat we een kleine week later samen met Joleen en Marian op pad zouden zijn. Jaap voor de toiletgebouwen en ik kan helpen met het iPad project.
Onder leiding van Joleen en Marianne heb ik mijn handen uit de mouwen kunnen steken met de iPads voor de lagere school OS2. Dat was aanpoten. Samen met de kinderen met de iPad aan de gang. Wat natuurlijk voor het ene kind wat makkelijker ging als voor het andere en dan ook nog van vreemden en “bakra’s” naast je tafel kan ik mij voorstellen dat sommige kinderen daar ook nerveus van werden. Doch we hopen dat het aanslaat. Een leuke ervaring in het binnenland met de kinderen en de leraar en de leraressen daar.
IMG_4725imageimage
Daarnaast met de schaarse tijd die overbleef een fijne tijd met Joleen en Marian gehad.
Geertje Boerema