Individuele ondersteuning

Kansrijk Suriname wordt soms op het spoor gezet van kinderen, die in de problemen geraakt zijn en extra hulp behoeven. Een enkele keer betreft dat ook het gezin, waar deze kinderen in leven. We helpen bijvoorbeeld door het betalen van het busgeld naar school en het aanschaffen van schoolmaterialen. Of we steunen een gezin waar tijdelijk geen werk is. We hielpen twee kinderen aan een (elektrische) rolstoel.  In 2018 bouwden we een aangepaste woonruimte voor een gehandicapte jonge vrouw.
In deze coronatijd helpen we door kosten te vergoeden van taxivervoer en internetgebruik dat nodig is om examen te kunnen doen.

U kunt helpen via Kansrijk Suriname door geld over te maken op onze rekening. Een vast bedrag per maand is mooi, maar we zijn blij met elke bijdrage. Als u bij uw storting ‘Individuele Ondersteuning’ vermeldt, wordt  uw geld alleen daaraan besteed.
Bestuursleden, die periodiek in Suriname zijn én ons Surinaamse bestuur en onze vrijwilligers volgen en steunen hen en houden ons en U op de hoogte van het wel en wee van deze mensen.

Goed onderwijs is de beste wapening tegen armoede en ongemak.

Wilt u ons helpen?

U kunt HIER geld aan ons overmaken