Hiphoples

 

Dansles

 

In 2015 zijn we gestart met hiphoplessen voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar, zodat ze  met elkaar hun talenten voor muziek en dans kunnen ontwikkelen onder begeleiding van een professionele docent. Sinds 2018 is dat Faizel Belfor.

Op veler verzoek worden ook andere dansvormen beoefend.

 

IMG-20150713-WA0002WIMG-20150714-WA0001aarom danslessen? De kosten zijn relatief laag, en het is een positieve bezigheid voor jongens èn meisjes.
Door in hun vrije tijd zinvol bezig te zijn en zo ook vriendengroepen op te bouwen, zullen ze minder geneigd zijn uit verveling de verkeerde dingen te gaan doen. Bovendien draagt dit bij aan hun gevoel voor eigenwaarde. Dans zit in de genen en waarschijnlijk hebben veel kinderen er  talent voor. Ze kunnen ervaren hoe het is om samen talent te hebben en in een groep iets positiefs neer te zetten.
Het doel is dat de kinderen samen werken aan een optreden. Hiphop kun je ook thuis of op straat doen. In Paramaribo is het populair en er zijn regelmatig hiphop optredens. Ook dit geeft de oudere kinderen de mogelijkheid om hun referentiekader te verbreden.
De financiering is de eerste anderhalf jaar gedaan door Alembo NV. Vanaf april 2017 worden we gesponsord door de Stichting Vrienden van de Surinaamse Atletiek.

 

 

 

Uit de geschiedenis:

poster uitvoering hiphopjuli 2016:

Het is zover! De Hiphopleerlingen zullen na 1 jaar lessen volgen hun prestaties laten zien!

Zaterdag 23 juli van 16:00-18:00 uur in de Kleine Kamer – Sunny Point (tegenover DE Barbier). De kinderen van de musicallessen van Juf Urmila, zullen kort een presentatie geven.
En de Myztikals komen speciaal naar Sunny Point om de kinderen te zien dansen en zelf een demo te geven. Entree is free en iedereen is welkom! Kom op tijd………….

Plaats: de Kleine Kamer, Sunny Point (tegenover de barbier)
tijd: 16:00 – 18:00 uur
entree gratis.

In februari 2017 trad de hiphopgroep op in hotel Torarica, het sjiekste hotel van Suriname. Groot succes.

Wilt u ons helpen?

U kunt HIER geld aan ons overmaken