Hiphoples

 

Dansles
In 2015 zijn we gestart met hiphoplessen voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar, zodat ze  met elkaar hun talenten voor muziek en dans kunnen ontwikkelen onder begeleiding van een professionele docent.

Op veler verzoek worden ook andere dansvormen beoefend.

 

IMG-20150713-WA0002WIMG-20150714-WA0001aarom danslessen? De kosten zijn relatief laag, en het is een positieve bezigheid voor jongens èn meisjes.
Door in hun vrije tijd zinvol bezig te zijn en zo ook vriendengroepen op te bouwen, zullen ze minder geneigd zijn uit verveling de verkeerde dingen te gaan doen. Bovendien draagt dit bij aan hun gevoel voor eigenwaarde. Dans zit in de genen en waarschijnlijk hebben veel kinderen er  talent voor. Ze kunnen ervaren hoe het is om samen talent te hebben en in een groep iets positiefs neer te zetten.
Het doel is dat de kinderen samen werken aan een optreden. Hiphop kun je ook thuis of op straat doen. In Paramaribo is het populair en er zijn regelmatig hiphop optredens. Ook dit geeft de oudere kinderen de mogelijkheid om hun referentiekader te verbreden.
De financiering is de eerste anderhalf jaar gedaan door Alembo NV. Vanaf april 2017 worden we gesponsord door de Stichting Vrienden van de Surinaamse Atletiek.

Wilt u ons helpen?

U kunt HIER geld aan ons overmaken