Coco en Anne-Wil

Hallo allemaal,
We zijn weer even een weekendje in Paramaribo na Gujaba

IMG_5252.IMG_5271

Allereerst: de crowdfunding is gestart! Ons project GujabActief staat op de site van 1% club en we hebben al een deel van ons bedrag van 600 euro opgehaald, daar zijn we erg dankbaar voor! Hier kunnen een hoop materialen van gekocht worden!
Hier kunt u zien hoe het daar op de site staat.

Het gaat goed met de spellen en we vinden steeds betere manieren om vooral de creatieve activiteiten goed te
laten verlopen zodat iedereen een keer aan de beurt komt. Ook het voetbal blijft een succes, laatst stonden we met meneer Kojas die het voetbal organiseert en toen vroegen kinderen of het morgen doorging, super leuk! Deze meneer wil het voetballen blijven voortzetten, inclusief trainingen. Hier willen we dus graag in investeren, want hij doet het graag en als wij weer naar Nederland zijn wil hij er dus ook mee blijven doorgaan! Dat zou mooi zijn.
Toen we dinsdag om kwart over 3 aanliepen naar het voetbal,  zodat we daar om half 4 zouden zijn, zeiden 2 meiden: maar het is nog geen tijd! Omdat het nog geen half 4 was, ze houden het dus goed in de gaten.

20160606_144955_resized_1Op de foto zie je trefbal,  wat voor het eerst écht goed ging! De kinderen begrepen het nu goed en hielden zich aan de regels.
Woensdag lieten we het jeugdjournaal zien. Het was toch eigenlijk een beetje te druk en rumoerig, maar de volgende keren zorgen we voor kleinere groepen en is het schoolhoofd erbij, die orde houdt. Dan hebben de kinderen er een stuk meer aan omdat ze het beter verstaan.
Het gaat dus goed met ons buurthuis en we zijn trots op wat we al bereikt hebben! De volgende keer komen 2 andere stagiaires mee naar Gujaba, zij gaan meelopen op de basisscholen maar kunnen ons natuurlijk goed helpen met onze spellen, extra handen zijn altijd welkom.

We gaan hierna nog maar 1 keer naar Gujaba en dan zit het er alweer bijna op voor ons in Suriname..

Coco en Anne=Wil

IMG-20160428-WA0003IMG-20160428-WA0004 (1)