Algemene Verordening Gegevensbescherming

In het kader van de nieuwe AVG-wetgeving die per 25 mei van kracht is geworden,
vertellen wij u hieronder hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

De gegevens die wij van u hebben zijn: voorletter of voornaam en/of achternaam en e-mailadres. Dit zijn de gegevens die zijn ingevoerd in het Laposta account van Kansrijk Suriname. Dit account is beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord. Vanuit dit account worden onze nieuwsbrieven verstuurd. Voor de opmaak en versturing van de nieuwsbrief werken wij samen met Laposta. Met hen hebben wij een ‘verwerkersovereenkomst’ waarin zij ons verzekeren uw gegevens nergens anders voor te gebruiken.
Van mensen die geld naar ons overmaken weten we het bankrekeningnummer via de bankafschriften. Dit nummer registreren we niet bij onze eigen gegevens.
Uw e-mailadres wordt alleen door Kansrijk Suriname gebruikt om een nieuwsbrief te sturen en wij delen deze gegevens, evenals uw bankrekeningnummer, niet met derden.
Laposta houdt bij of u de nieuwsbrief opent en leest, en of u op links klinkt. Dit geeft ons nuttige informatie over de verzonden nieuwsbrief.

Zolang u onze nieuwsbrief ontvangt bewaren we dus uw gegevens. U kunt op elk moment onze nieuwsbrief opzeggen via de link onderaan de nieuwsbrief waarna uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd worden uit het adressenbestand in Laposta.
Vervolgens ontvangt u geen nieuwsbrieven meer van Kansrijk Suriname. ook verwijderen we dan uw gegevens uit ons eigen adressenbestand

Wij hopen natuurlijk dat wij u mogen blijven informeren over onze activiteiten in Suriname.